Kaikki laitehoidot sisältävät pintapuhdistuksen, laitekäsittelyn ja kasvonaamion.

SPM kiinteytyshoito kasvoille (1h )
Alipaineimuun perustuva hierova käsittely. Tehostaa lymfanesteiden kulkua, napakoittaa ihoa ja auttaa mm. allergisten reaktioiden yhteydessä ihoa rauhoittumaan. Hoito voidaan toteuttaa koko kasvoille, kaulalle tai silmänympärysiholle.

Ultraäänihoito – kosteuttava / anti-age / kiinteyttävä (1 h)
Ultraääni saa aikaan ihossa värähtelyä solutasolla. Se vaikuttaa ihon toimintoihin mm. parantamalla ihosolujen uudistumista ja aktivoimalla aineenvaihduntaa. Ultraäänen avulla ihoon voidaan imeyttää aineta, jotka kosteuttavat, aktivoivat tai kiinteyttävät ihoa.

Syväpuhdistava ultraäänikuorinta (1 h)
Tehokas syväpuhdistus, joka poistaa iholta talia ja epäpuhtauksia ultraäänen avulla. Hoito ei sisällä, mutta tarvittaessa siihen voi lisätä mekaanisen puhdistuksen.

Hionnat -  Timanttihionta (1 h)
Timanttihionnassa kuorinta perustuu hienojakoisella timanttijauheella päällystettyihin hoitopäihin, joilla ihon pintaa hiotaan. Hoidot voidaan tehdä kaikille ihotyypeille ja ne sopivat erityisesti rasvoittuvalle, suurihuokoiselle, mutta ei kuitenkaan tulehtuneelle iholle. Hiontojen avulla voidaan myös madaltaa arpia ja juonteita sekä vaalentaa ihon pigmenttimuutoksia. Ihon pinta tulee tasaisemman näköiseksi ja väri on heleämmän oloinen. Arpihoidoissa ja juonteissa suositeltavaa 4 – 20 krt sarjahoitona, 1 käsittely / vko.
Hiontaa ei suositella hyvin herkälle tai couperosa-iholle. Sarjahoitoja ei suositella aurinkoisena vuodenaikana.

Elektroterapia 1: kiinteyttävä - stimulaatiovirta (1 h)
Hoidossa parannetaan sähköimpulssien avulla kasvojen lihasten kiinteyttä ja kudosten kimmoisuutta. Aikuiselle iholle, joka kaipaa kohotusta.

Elektroterapia 2: ihon toimintoja aktivoiva - interferenssivirta (1 h)
Hoidossa aktivoidaan sähköimpulssien avulla ihon toimintoja. Vilkastuttaa verankiertoa ja aineenvaihduntaa. Ennaltaehkäisemään vanhenemisilmiöitä ja virkistämään väsynyttä ihoa.

Korkeataajuus (30 min)
Korkeataajuushoitoa suositellaan erityisesti tulehtuneelle ja rasvoittuvalle iholle. Hoito rauhoittaa ärtynyttä ihoa, desinfioi tehokkaasti tulehduksia myös ihon pintaa syvemmältä ja helpottaa aineiden imeytymistä. Sillä on myös vanhenevaan ihoon ihon toimintoja aktivoiva vaikutus.

Iontoforeesi (30min)
Hoito sopii kaikille ihotyypeille. Iontoforeesilaitetta käytetään ensisijaisesti aineiden imeyttämiseen ja talinerityksen tasapainottamiseen. Imeytyshoidoissa vaikutukset perustuvat pitkälti imeytettävien tehoaineiden vaikutuksiin. Desinkrustaatiohoidossa voidaan iontoforeesin ja emäksisen hoitonesteen avulla saada ihotali saippuoitumaan, joka puolestaan helpottaa ihon mekaanista puhdistusta. Hoitoa ei suositella tulehtuneelle eikä couperosa-iholle.

Laitehoidot kasvohoidon yhteydessä (15-30 min)
Kasvohoitoihin voidaan liittää lisämaksusta laitehoito asiakkaan niin halutessa. Korkeataajuushoito kuuluu ihonpuhdistushoidon ja täydellisen kasvohoidon hintaan.