Bernard Cassiere erikoiskasvohoidot

Bernard Cassiere on ainutlaatuinen ranskalainen ammattikosmetiikkasarja, joka tarjoaa uudenlaisen vaihtoehdon perinteiselle ammattikosmetiikalle. Erityisesti kauneushoitoloiden ja kylpylöiden tarpeita varten kehitetty sarja erottuu edukseen innovatiivisen, luovan, nykyaikaisen ja persoonallisen tyylinsä ansiosta. Kokonaisuuksissamme yhdistyy nerokkaasti perinteinen ja moderni kosmeettinen ihonhoito.

Mahdollisuuksien mukaan Bernard Cassieren tuotteissa käytetään reilun kaupan raaka-aineita ja orgaanista alkuperää olevia kasviuutteita. Tutkimme myös jatkuvasti mahdollisuuksia siirtyä kokonaan kierrätettävästä materiaalista valmistettuihin pakkauksiin.

Rauhoittava mustikkahoito (1 h)

Rauhoittaa ja hoitaa herkkää, reagoivaa ja/tai couperosa-ihoa. Hoito vähentää ihon punoitusta ja ärtyneisyyttä. Hoidon jälkeen iho näyttää kirkkaalta ja raikkaalta. (alkupuhdistus, hellävarainen kuorinta, tehoampulli, hieronta, elastinen mustikkanaamio, pään-/käsien hieronta, loppuvoide) 

Kirkastava ja energisoiva veriappelsiinihoito (1 h)

Ihoa heleyttävä, kiinteyttävä ja kirkastava hoito. C-vitamiinia sisältävä piristävä hoito sisältää myös joko ripsien tai kulmien kestovärjäyksen. (kulmien tai ripsien kestovärjäys, alkupuhdistus, kuorintanaamio, hieronta, C-vitamiini tehoseerumi ja loppuvoide)

Granaattiomena AHA -kuorintahoito (1 h)

Tehokas hoito ihon ongelmiin, kuten pigmenttimuutoksiin, juonteisiin, epäpuhtauksiin ja sameuteen.  Hoito kirkastaa ja tasoittaa ihon pintaa ja soveltuu ensimmäisiin ikääntymisen merkkeihin. Suositellaan myös sarjahoitona.  (alkupuhdistus, mikrokuorintanaamio, AHA –happokuorinta, hierontanaamio, loppuvoide)

Ruiskaunokki silmänympäryshoito (30 min)

Hoito vähentää iän sekä väsymyksen tuomia merkkejä silmänympärysiholla. Kosteuttaa, hoitaa tummia silmänalusia, laskee turvotusta ja virkistää väsynyttä silmänympärysalueen ilmettä. Hoidon voi yhdistää kasvohoitoihin. (silmämeikin puhdistus, kuorinta, tehoseerumi, hieronta, bioselluloosanaamio, silmänympärysvoide)