VARAUKSET
Haluamme tehdä päivästänne TYA-hoitolassa rentouttavan, joten toivomme teidän varaavan riittävästi aikaa vierailuunne. Varaukset: Puh. 050 383 8489. Lisätietoja tarvittaessa: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

SAAPUMINEN
Toivomme asiakkaiden saapuvan hoitoon hyvissä ajoin ennen varattua aikaa, jotta hoitoelämys olisi mahdollisimman rauhallinen ja rentouttava. Mahdolliset myöhästymiset joudumme lyhentämään hoitoajastanne, jotta voimme palvella kaikkia asiakkaitamme sovitun aikataulun mukaisesti. 

LAHJAKORTIT
TYA-hoitolan lahjakortti on voimassa 3 kuukautta ostopäivästä. Lahjakortti ei ole vaihdettavissa rahaksi tai hyvitettävissä eikä sillä ole palautusoikeutta. Lahjakorttia ei voi käyttää tuoteostoihin. Lahjakorttejamme voitte tiedustella puh. 050 383 8489. 

SARJAKORTIT
TYA-hoitolan sarjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä. Sarjakortti ei ole vaihdettavissa rahaksi tai hyvitettävissä eikä sillä ole palautusoikeutta. Sarjakorttejamme voitte tiedustella puh. 050 383 8489. 

HOITOLAETIKETTI
Haluamme tarjota kaikille asiakkaillemme mahdollisuuden nautinnolliseen rentoutumiseen rauhallisessa ympäristössä. Kunnioitattehan muiden asiakkaiden yksityisyyttä ja rauhaa. Matkapuhelimet tulee sulkea hoidon ajaksi. Jalkahoidoissa emme käytä asiakkaille yhteisiä kynsilakkoja hygieniasyistä. Asiakkaat voivat tuoda mukanaan oman kynsilakan tai ostaa hoitolan omia lakkoja hintaan 4,50€/5€. Päivä- tai iltameikkiin saapuessa voi halutessaan tuoda mukanaan omia meikkejä, kuten esimerkiksi ripsivärin. Tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä, vaan kaikki tarvittava löytyy myös meiltä. 

TERVEYS
On tärkeää, että kerrotte hoitajalle ja kirjaatte asiakaskorttiin teillä mahdollisesti olevista sairauksista tai allergioista, jotta voimme huomioida asian hoidoissa. 

RASKAUS
On tärkeää, että kerrotte mahdollisesta raskaudestanne, jotta voimme huomioida asian hoidoissamme. Valikoimassamme on myös raskaana oleville sopivia hoitoja. 

RYHMÄT
Tarjoamme yksilöllisiä hoitokokonaisuuksia erilaisille ja erikokoisille ryhmille. Ryhmävaraukset tulee tehdä ennakkoon parhaan mahdollisen palvelun varmistamiseksi. Tiedustelut: puh. 050 383 8489 tai sähköpostitse osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Lisätietoja ryhmähoidoista ja hinnoista löytyy tästä

KOSMETOLOGIPALVELUT
Kaikki hoitomme tehdään opiskelijatöinä. Hoitoja valvoo ammattitaitoinen työpaikkaohjaaja. Otathan huomioon, että ohjaaja käy ajoittain katsomassa hoitotilannetta. Asiakaspalautetta voi antaa suoraan paikan päällä tai sähköpostiosoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

MYYNTIPISTE
Myynnissä meillä on être belle, Biodroga sekä Bernard Cassiere -ihonhoitosarjat. Jalkojenhoidossa kotihoitoon on tuotteita Laufwunderilta sekä Iloiset Varpaat -sarja. Autamme mielellämme tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä ja suunnittelemme hoitojen yhteydessä yksilölliset kotihoito-ohjeet. 

ASIAKKAAKSI TUTKINTOTILAISUUTEEN
Kosmetologiopiskelijoiden opinnot päättyvät yleensä keväisin järjestettyyn tutkintotilaisuuteen, johon on mahdollisuus päästä asiakkaaksi. Aikoja voi kysellä numerosta 050 383 8489 ja seurata tilannetta www.tya.fi -sivujen tai facebookin kautta kautta. Tutkintotilaisuus on opiskelijoille tärkeä tilanne ja toivomme, että huomioitte sen myös mm. ilmoittamalla ajoissa, jos joudutte peruutamaan varaamanne hoidon.