Ihonpuhdistus (1h)

Ihonpuhdistus sopii erityisesti seka- ja rasvoittuvalle iholle. Alkupuhdistuksen jälkeen iho höyrytetään ja kuoritaan hellävaraisesti. Mekaanisessa puhdistuksesa poistetaan ihon epäpuhtauksia, kuten mustapäät, miliumit ja tukkeumat. Puhdistuksen jälkeen kasvot käydään läpi korkeataajuuslaitteella, joka desinfioi ihoa pintaa syvemmältä ja rauhoittaa ihon punoitusta. Lopuksi kasvoille levitetään supistava naamio. Hoitoon sisältyy kulmien siistiminen.

Täydellinen kasvohoito (1,5 h)
Täydellinen kasvohoito sopii kaikille ihotyypeille. Alkupuhdistuksen jälkeen iho höyrytetään ja kuoritaan hellävaraisesti. Mekaanisessa puhdistuksesa poistetaan ihon epäpuhtauksia, kuten mustapäät, miliumit ja tukkeumat. Tämän jälkeen tehdään kasvojen, kaulan ja decolteen ihon hieronta. Lopuksi kasvoille levitetään ihotyypin mukainen naamio. Hoitoon sisältyy kulmien siistiminen.

Paikanpällä valittava kasvohoito
Vaikeaa päättää minkälaista kasvohoitoa juuri nyt tarvitsisi? Kasvohoidon voi varata myös paikan päällä valittavana, jolloin hoitolassa suositellaan ihoanalyysin perusteella ihon kulloistenkin tarpeiden mukainen hoito. Hoitojen hinnat vaihtelevat jonkin verran käytettävien tuotteiden mukaan, joten hoidon hintaa emme voi määritellä vielä aikaa varattaessa. Tarjolla kuitenkin eri hintaisia vaihtoehtoja.

Kasvojen, kaulan ja decolleten hieronta (30 min)
Pintapuhdistus ja rentouttava hieronta omalle ihotyypille soveltuvalla tuotteella.

Mekaaninen ihonpuhdistus kasvohoidon yhteydessä (15-30 min)
Myös erikoiskasvohoitoihin voi useimpiin liittää halutessaan mekaanisen ihonpuhdistuksen. Asiasta on hyvä mainita aikaa varattaessa, sillä hoitoon tarvitaan tällöin hieman enemmän aikaa.

Laitehoidot kasvohoidon yhteydessä (15-30 min)
Kasvohoitoihin voidaan liittää lisämaksusta laitehoito asiakkaan niin halutessa. Korkeataajuushoito kuuluu ihonpuhdistushoidon ja täydellisen kasvohoidon hintaan.

Selän ihonpuhdistus (1-1,5h)
Hoito tehdään samalla periaatteella kuin kasvojen alueelle tehty ihonpuhdistus. Sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen sekä mekaanisen epäpuhtauksien poiston ja naamion.