HEMMOTTELEVAT SPA-HOIDOT
Hieronnat

Aromaterapiahieronta (1,5 h)
Aisteja hellivä, rentouttava kokovartalohieronta luonnon eteerisillä öljyillä. Öljyseokset valitaan hoidossa yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Hoidolla voidaan mm. rentouttaa lihaksia, poistaa nesteitä, lievittää kipuja ja kohottaa mielialaa. Hoidon jälkeen olo on ihanan rentoutunut ja mieli virkistynyt.
Aromaterapiaa ei suositella raskaana oleville tai imettäville.

Kuumakivihieronta kokovartalolle (1,5 h)
Hoidossa yhdistyvät käsittely kuumilla ja suloisen siloisilla basalttikivillä sekä lempeät käsin tehtävät hierontaotteet. Kuumat kivet yhdessä hierovien liikkeiden kanssa saavat aikaan syvän rentouden tunteen. Hoidossa väliaineena macadamiapähkinäöljyn ja argaaniöljyn seos, joka pehmittää ja ravitsee kuiva ja karheaa ihoa.

Yrttinyyttihieronta (1 h)
Kokovartalohoito, joka rentouttaa mieltä ja kehoa. Lämpö ja eksoottisten yrttien tuoksu tuudittaa ajatukset pois arjesta. Hetken pysähdys, kuiskaus paratiisin laidalta. Hoidossa väliaineena macadamiapähkinäöljyn ja argaaniöljyn seos, joka pehmittää ja ravitsee kuiva ja karheaa ihoa.
(Hoitoa ei ole jatkuvasti saatavilla, valinnainen oppiaine)

Rentouttava Vanilja-Monoi hoito 1h 15min

Sinulle, joka haluat paeta rentouttavaan vartalohoitoon arjen keskellä. Hoito sisältää ihoa pehmentävän
kokovartalon kuorinnan, vartalon takaosan hieronnan ihoa hellivällä ja kaunistavalla eksoottisella
hierontabalsamilla sekä ihoa heleyttävän loppuvoiteen kokovartalolle.

Kosteuttava tai kiinteyttävä vartalohoito kokovartalohieronnalla 2h

(sis. kokovartalon kuorinnan, hieronnan ja joko kosteuttavan tai
kiinteyttävän pakkauksen kokovartalolle)

SPA-HOIDOT KASVOILLE

Suklaakasvohoito (1 h)
Suloista suklaata stressaantuneelle iholle. Sisältää puhdistuksen, kuorinnan, hieronnan kaakaovoilla sekä hoidon huipennuksena kasvoja hemmottelee lämmin suklaanaamio. Naamio on 100 % täyttä suklaata, sopii vaika syötäväksi (eli ei haittaa jos hoidossa kieli vahingossa lipaisee huulia). Hoito kirkastaa ihoa, antaa iholle samettisen pehmeyden ja samalla rentouttaa asiakkaan täydellisesti. Hoito sopii kaikille ihotyypeille.

Lymfa; kasvojen alue (1 h)
Lymfahieronta poistaa ylimääräistä nestettä kudoksista ja laskee turvotusta. Rentouttaa ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Sopii kaikille ihotyypeille iästä riippumatta. Erityisesti aknelle ja couperosa-iholle rauhoittamaan sekä vanhenevalle iholle lempeästi aktivoimaan. Myös ennen ja jälkeen kauneuskirurgisten toimenpiteiden aktivoimaan kudosten paranemisprosessia. Hoito sisältää pintapuhdistuksen, lymfahieronnan ja naamion.