VARTALOHOIDOT – LAITEHOIDOT
Elektroterapia: lihaskiinteytys - stimulaatiovirta (30 min / 1 h )
Lihaskudosta kiinteytetään sähköimpulssien avulla. Hoito tehdään valitulle alueelle esim. vatsa tai reidet. Suositus 5 - 20 kerran hoitosarja. Hoitoja tulisi tehdä 2 – 3 / vko. Hoitoon voi liittää kiinteyttävän pakkauksen ongelma-alueelle.

Elektroterapia: aineenvaihduntaa aktivoiva selluliittihoito – interferenssivirta (30 min / 1 h )
Sähkövirran avulla saadaan aikaan kudoksessa värähtelyä, joka parantaa aineenvaihduntaa ja aktivoi ihon toimintoja. Hoito tehdään valitulle alueelle esim. vatsa tai reidet. Suositus 5 - 20 kerran hoitosarja. Hoitoja tulisi tehdä 2 – 3 / vko. Hoitoon voi liittää kiinteyttävän pakkauksen ongelma-alueelle.

Ultraäänihoito: veltostuneelle iholle tai selluliittiin (30 min / 1 h )
Ultraäänihoito aktivoi solutoimintaa, vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja parantaa kudosten kimmoisuutta. Hoito tehdään valitulle alueelle esim. vatsa tai reidet. Täsmähoito, joka vaikuttaa myös vartalon muotoja muokkaavasti. Suositus 5 - 20 kerran hoitosarja. Hoitoja tulisi tehdä 2 – 3 / vko. Hoitoon voi liittää kiinteyttävän pakkauksen ongelma-alueelle.

SPM-selluliittihoito (30 min / 1 h )
SPM- eli alipainehieronnan avulla vilkastutetaan tehokkaasti neste- ja verenkiertoa. Ihosta tulee tasaisemman ja kiinteämmän tuntuinen. Sopii myös turvonneille jaloille nesteen poistoon. Hoito tehdään valitulle alueelle esim. vatsa tai reidet. Hoitoaika määräytyy valitun hoitoalueen mukaan. Suositus 5 - 20 kerran hoitosarja. Hoitoja tulisi tehdä 2 – 3 / vko. Hoitoon voi liittää kiinteyttävän pakkauksen ongelma-alueelle.

G-5-värähtelyhierontalaite (30 min / 1 h )
Aktivoi erittäin tehokkaasti verenkiertoa ja rentouttaa kireitä lihaksia. Laitteella voidaan tehdä kehon eri alueille rentouttavaa hierontaa tai selluliittialueille aktivoivaa käsittelyä. Hoitoaika määräytyy hoidon tavoitteen ja käsiteltävän alueen mukaan. Selluliittihoidoissa suositus 5 - 20 kerran hoitosarja. Hoitoja tulisi tehdä 2 – 3 / vko. Hoitoon voi liittää kiinteyttävän pakkauksen ongelma-alueelle.

Rintahoito (1 h)
Kiinteyttä ja hyvinvointia rinnoille. Hoito toteutetaan asiakkaan toiveiden ja tavoitekartoituksen perusteella valitulla laitteella (SPM, korkeataajuus, lihasaktivaatio, mikro/timanttihionta, harjahieronta tai aktiiviaineiden imeytys iontoforeesilla). Hoitoon sisältyy myös kuorinta, hieronta sekä ihoa siloittava kaakao-pakkaus.

Kaikkiin laitteilla tehtäviin 30 minuutin käsittelyihin voidaan lisämaksusta liittää ongelma-alueen kuorinta / kuivaharjaus ja hoitava pakkaus.