VARTALOHOIDOT – PAKKAUKSET JA HIERONNAT
Hemmottele vartaloasi ja tule ihoa helliviin vartalohoitoihin, jotka antavat sinulle ja kehollesi uutta elinvoimaa. Hoitovalikoimasta löytyy niin kokovartalon rentouttavia hierontoja ja pakkauksia sekä ongelma-alueille suunnattuja vartalon osahoitoja.

Kuivaharjaus ja kokovartalohieronta (1,5 h)
Vartalo kuoritaan kuivaharjalla, jonka jälkeen tehdään rentouttava kokovartalohieronta ihoa pehmentävällä öljyllä. Kuivaharjaus poistaa kuolleen isosolukon ja aktivoi verenkiertoa. Hoidon jälkeen iho on pehmeä ja heleämmän värinen.

Kuivaharjaus ja kokovartalohieronta (1 h)
Niska, hartia ja selkä.

Kiinteytyspaketti ongelma-alueelle (1h 15min)
(sis. ongelma-alueen kuorinnan, hoidon lihasaktivaatio-laitteella, kiinteyttävän pakkauksen ja loppuvoiteen)

Vatsan tehohoito kesto (1h 15min)
(sis. vatsan alueen kuorinta, rasvakudosta aktivoiva kahden laitteen yhdistelmähoito, kiinteyttävä pakkaus ja loppuvoide)

Draining nesteitä poistava hoito (1h)
Hoito tehostaa nesteiden poistumista. Stimuloi lymfanestekiertoa. Stimuloi mikroverenkiertoa. Tuo keveyden ja raikkauden tunteen jalkoihin, joka kestää pitkään. (sis. kuorinta, hieronta, nesteitä poistavat kääreet, loppuvoide)

Vartalohoito selluliitille (1 h 15 min)
(sis. ongelma-alueelle kuorinnan, hoidon interferenssivirta-laitteella, kiinteyttävän pakkauksen ja selluliittiseerumin)

Rintahoito (1h)
Kiinteyttä ja hyvinvointia rinnoille. Hoito toteutetaan asiakkaan toiveiden ja tavoitekartoituksen perusteella valitulla laitteella (SPM, korkeataajuus, lihasaktivaatio, mikro/timanttihionta, harjahieronta tai aktiiviaineiden imeytys iontoforeesilla). Hoitoon sisältyy myös kuorinta, hieronta sekä ihoa siloittava kaakao-pakkaus.