RIPSET JA KULMAT

Ripsien ja kulmien muotoilu ja värjäys (30 min)
Siistit kulmat kehystävät katsetta ja tekevät ilmeestä huolitellun. Ripsien ja kulmien värjäys sopii kaikille ja sävy valitaan asiakkaalle sopivaksi. Väri kestää ripsissä ja kulmissa n. 4 viikkoa. Ripsien ja kulmien värjäykset mahdollisia seuraavin variaatioin:

Ripsien ja kulmien värjäys ja kulmien muotoilu
Ripsien tai kulmien värjäys
Ripsien ja kulmien värjäys ja kulmien muotoilu kasvohoidon yhteydessä (edullisempi)
Ripsien värjäys kasvohoidon yhteydessä (edullisempi)
Kulmien värjäys kasvohoidon yhteydessä (edullisempi)

Kulmien muotoilu (15-30 min)
Toteutetaan huomioiden asiakkaan kasvonpiirteet ja silmien muoto. Kulmien muotoilu avartaa katsetta ja tuo silmät paremmin esiin. Muotoilu voidaan toteuttaa joko pinseteillä nyppimällä tai vahalla. Vaha käsittelystä on hyvä mainita hoitovarauksen yhteydessä, jotta voimme huomioida sen valmistellessamme hoitoa. Kaikki kasvohoidot sisältävät kulmien kevyen siistimisen, mutta varsinainen muotoilu on tilattavissa erikseen myös kasvohoidon yhteyteen.

MEIKIT JA EHOSTUS

Piristystä päivään tai iltaan ammattitaitoisella meikillä. Meikki tehdään juuri asiakkaalle sopivilla sävyillä ja parhaita puolia korostaen. Meikin aikana on myös oiva tilaisuus kysyä vinkkejä meikkaukseen.

Päivämeikki (30-60 min)
(meikkipohja – poskipuna – kulmat – huulikiilto - ripsiväri)
Päivämeikki sopii arjen piristykseksi ja erilaisiin tilaisuuksiin. Se on kevyempi kuin juhlameikki ja meikin värit ovat kevyempiä sekä vaaleampia.

Iltameikki (1-1,5 h)
(meikkipohja - korostukset ja varjostukset – poskipuna - kulmat - huultenrajaus - huulipuna – silmänrajaukset – luomiväri - ripsiväri)
Juhlameikki sopii juhla- ja iltatilaisuuksiin. Se on intensiivisempi kuin päivämeikki ja värit ovat vahvempia.

Ripsiin voidaan asiakkaan halutessa lisätä irtoripsitupsuja tuomaan meikkiin lisää näyttävyyttä.

Teemme sopimuksesta myös erilaiset teeman mukaiset ehostukset vanhojenpäiviin, naamiaisiin, polttareihin, halloween juhliin ym.