Jalkahoito (1-1,5 h) (Perusjalkahoito)
Jalkahoito tekee jaloista ihanan pehmeät ja kynsistä siistit ja hoidetut. Jalkahoito sisältää kylvetyksen, kovettumien poiston ja kynsinauhojen huoltamisen. Kynnet lyhennetään, viilataan ja lakataan*. Lisäksi hoitoon kuuluu hieronta. Lisämaksusta voit valita jalkahoitoon myös kuorinnan ja naamion tai hoitoon voi lisätä aromaatiset kylpytipat ja hierontaöljyn.

Varpaan kynsien leikkaus TAI ohennus / Varpaan kynsien leikkaus JA ohennus (30 / 60 min)
Lyhyempiä käsittelyjä silloin kun koko jalkahoito ei ole tarpeen.

Kuorinta, hieronta ja naamio (45 min)
Hemmotteleva ja virkistävä hoito erityisesti kuiville jaloille. Hoitoon sisältyy kylvetys, jalkojen kuorinta ja hieronta. Hoito viimeistellään jalkojen ihoa pehmittävällä naamiolla. Soveltuu hemmotteluhoidoksi muutoin hyväkuntoisille jaloille Voidaan liittää lisämaksusta myös perusjalkahoitoon.

Tuhkimojalkahoito (1,5 h)
Hemmotteleva tuhkimojalkahoito on kokonaisvaltainen erikoisjalkahoito. Hoito alkaa jalkojen aromakylvyllä, jota seuraa jalkojen kevyt raspaus ja hellävarainen kuorinta sekä kynsien ja kynsinauhojen hoito. Seuraavaksi saat nauttia pitkästä puolen tunnin jalkahieronnasta aromaattisella öljyllä. Hoito viimeistellään jalkojen ihoa pehmittävällä naamiolla. Soveltuu hemmotteluhoidoksi muutoin hyväkuntoisille jaloille Voidaan liittää lisämaksusta myös perusjalkahoitoon. Sisältää kynsienlakkauksen*.

Varpaankynsien geelilakkaus
Siisti pitkäkestoinen lakkaus värillisellä geelillä.

 

*Hygieniasysistä hoitolassa ei ole lakkoja yhteiskäytössä, joten hoitotilanteeseen voi ottaa mukaan oman lakan. Hoitolassa on myynnissä myös minilakkoja.