KÄSIHOIDOT

Manikyyri (45 min) (Peruskäsihoito)
Manikyyri hoitaa kädet ja kynnet siisteiksi ja huolitelluiksi. Sisältää kynsien viilauksen, kynsinauhojen hoidon sekä rentouttavan hieronnan että kynsien lakkauksen.

Pikamanikyyri (30 min)
Pikamanikyyrilla hoidetaan kädet ja kynnet nopeasti huolitellun näköisiksi. Kauniit ja hoidetut kädet tekevät miellyttävän vaikutelman. Hoito sisältää kynsien viilauksen, kynsinauhojen huollon, käsien hieronnan TAI kynsien lakkauksen.

Sormenkynsien leikkuu (15-30 min)
Kun kynsien leikkaaminen on itselle hankalaa. Tarvittaessa myös kynsien ohennus lisämaksusta.

Kuorinta, hieronta ja naamio (45 min)
Käsiä hemmotteleva hoito tekee käsistä pehmeät ja hoidetut. Hellävarainen kuorinta, hieronta ja ravitseva naamio rentouttavat ja hoitavat kuivaa ihoa.

Käsihoito kuorinnalla ja naamiolla (1,5 h)
Käsihoito on kokonaisvaltainen hoito käsille ja kynsille. Siihen kuuluu kynsien ja kynsinauhojen siistiminen, hellävarainen kuorinta, rentouttava hieronta ja ravitseva naamio. Käsien ihosta tulee pehmeä ja hoidettu. Hoidon päätteeksi kynnet lakataan.

Koristelakkaus ja kynsikoristeet (+ 30 min)
Koristelakkauksella saat kynsistäsi näyttävät. Koristelakkauksen joukkoon voidaan lisätä kynsikoristeita tai koristaa kynnet niillä sellaisenaan. Koristelu voidaan tehdä myös yksittäisiin kynsiin. Soveltuu sekä luonnon kynsille, että rakennekynsille.

Ranskalainen manikyyri (1,5 h)
Ranskalainen manikyyri on klassikko, joka tekee käsistä kauniit ja näyttävät luonnollisella tavalla. Kynnet viilataan ja kynsinauhat huolletaan, ja kynnet lakataan ranskalaiseen tapaan valkokärkisiksi. Hoitoon kuuluu lisäksi rentouttava käsihieronta.

Geelilakkaus (1 h)
Siisti ja pitkäkestoinen lakkaus värillisellä geelillä. Pysyy siistinä 1-3 viikkoa. Vaatii huoltoa kynsien kasvaessa.

Parafiininaamio minkä tahansa hoidon yhteydessä
Lämmitettävä ja pehmittävä parafiinipakkaus joko kasvoille tai jaloille.